WIE? WAT? WOEF!


In 2016 raakte mijn Raya op 8-jarige leeftijd opeens verlamd (met incontinentie) vanuit een rughernia. Gelukkig herstelde ze... maar natuurlijk niet volledig. De dierenarts raadde me voor verder herstel en spieropbouw hydrotherapie aan. Deze sessies zijn tot op heden nog steeds een gezonde fysieke en mentale uitlaatklep voor haar.


De voordelen van hydrotherapie zijn heel duidelijk bij Raya. Ik volgde al regelmatig opleidingen i.v.m. de gezondheid (stretching- en revalidatietechnieken, massage, shiatsu, hondenfitness, voeding, EHBO,...) en het gedrag van honden en besloot ook de cursus ‘watertraining met honden’ (basis en gevorderden) te volgen. Ik stond te (water)trappelen om ermee aan de slag te kunnen! En mijn droom kwam uit! Ik startte in 2019 mijn zelfstandig bijberoep op en ging meteen aan de slag in een hondenzwembad en later ook in een praktijk met een onderwaterloopband voor honden. Hier deed ik dus veel praktijkervaring in hydrotherapie op.


Mijn Raya is ondertussen 14 jaar, loopt naar omstandigheden nog vrij vlot rond en geniet volop van het leven. Ik kijk ernaar uit om ook uw hond de beste zorgen te geven!

Klik hier om ons te contacteren.


Eind juni 2022 is Raya jammer genoeg naar de hondenhemel vertrokken... Raya, je wordt gemist. Ik hoop dat je het daar goed hebt!